ABOUT

2011-09-11 001 051

(SVENSK ÖVERSÄTTNING FINNS NEDANFÖR)

Op ‘Svenska Smulor’ lees je columns over Zweden (en Åland) waarin persoonlijke ervaringen gekoppeld worden aan de Zweedse cultuur, natuur en samenleving. Lees ze voor de lol of doe er je voordeel mee als je op reis wil, nadenkt over emigreren, op het punt staat een boek te kopen of een film wil zien.

‘Svenska Smulor’ betekent letterlijk: Zweedse kruimels. Snaai wat mee van de korte verhalen en plaats als je zin hebt een reactie. Kun je me gebruiken voor een advies of wil je contact stuur dan een MAIL.

—————————————————————————————————————————————–

På ‘Svenska Smulor’ läsas kolumner om Sverige och Åland. Personliga upplevelser kopplats till svenska kulturen, naturen och samhället.  Följar om du tycker historier är roliga, använder dem om du planerar en resa, funderar om att emigrera, tänker köpa en bok eller titta en film.

‘Svenska Smulor’ står för små berättelser om Sverige och svenskarna; små mumsiga bitar. Smaka, reagera om du vill. Använd MAIL för kontakt.

6 thoughts on “ABOUT

 1. Janny Kerkstra schreef:

  Hesther wat een leuk initiatief!

  Liked by 1 persoon

 2. jolande schreef:

  leuk om te lezen Hesther.
  Mogen we ook verzoeken doen over onderwerpen? Nu er hier veel sneeuw is gevallen en ik bij het sneeuwschuiven amper weet waar ik die sneeuw moet laten, vraag ik me af hoe de Zweden dat doen als er een meter valt.
  Veel succes met je blog en andere zweedse activiteiten.
  groeten
  jolande en pieter

  Liked by 1 persoon

 3. lieneke voost schreef:

  Ook ik droomde als kind al van dat land, terwijl ik er nooit geweest was. Daarom blijf ik jouw blog met meer dan gewone belangstelling volgen.
  Lieneke

  Liked by 1 persoon

 4. Hans Hegeman schreef:

  Hoi Hesther, een redelijk nieuw blog. Ik had deze nog niet gezien totdat je mijn blog ging volgen :-). Geweldig blog. Kan ik gelijk een beetje Zweeds gaan volgen. Ik heb je op mijn leeslijst gezet.

  Liked by 1 persoon

 5. Heey Hester,

  Na een lange tijd stonden wij daar ineens voor jullie voordeur. Een leuke verrassing zei je en dat was het ook voor ons! Je vertelde ons over je passie voor Zweden en jouw blog daarover. Nu heb ik die gelezen (in het Nederlands natuurlijk) en vond het erg leuk. Temeer omdat wij zelf ook al eens in Zweden waren. Lijkt mij leuk om in de toekomst elkaar vaker te ontmoeten.

  Groet Ina en Erik.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: